Odnekud (u)pade Neymar...

Trener PSG-a Tuchel srdačno dočekao svoju najveću zvijezdu

Neymar nije sletio u Pariz, nego u kineski Shenzhen, gdje se ekipa PSG-a nalazi na azijskoj turneji. Radost trenera Tuchela prilikom prvog susreta sa svojom najvećom zvijezdom nakon završetka Mundijala, bila je više nego izražena.
Sport / Nogomet | 02. 08. 2018. u 14:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon mnoštva peripetija i stresnih situacija u posljednjih nekoliko mjeseci, slavni (na)padač PSG-a, Brazilac Neymar, noćas se vratio u svoje jato, pri čemu ga je trener Thomas Tuchel pozdravio i zagrlio naglašeno ljubazno.

Neymar nije sletio u Pariz, nego u kineski Shenzhen, gdje se ekipa PSG-a nalazi na azijskoj turneji.

Radost trenera Tuchela prilikom prvog susreta sa svojom najvećom zvijezdom nakon završetka Mundijala, bila je više nego izražena. Prvo je uslijedilo muško rukovanje, potom su se zagrlili, a na koncu ga je trener blago pljeskao po glavi.

Prije toga Neymara su pozdravili i suigrači, a vratarska legenda Gigi Buffon (41), kao novajlija u PSG-u, sve je začinio i simboličnim poljupcem. Neymar je, dakako, svima uzvratio.

"Jako sam sretan", kazao je Neymar uz širok osmijeh.

Ovo inače nije prvi susret trenera Tuchela s Neymarom, jer su se jednom susreli i prije negoli je njemački stručnjak preuzeo PSG. Bilo je to u svibnju ove godine, a Tuchel je to otkrio na svojoj prvoj službenoj tiskovnoj konferenciji u Parizu.

"On je jedan izuzetan igrač. On je ustvari umjetnik. A, umjetnici su posebni, oni su kreativni. Na umjetnike ne smijete prenijeti previše odgovornosti. Stoga su oni u konačnici i spremni preuzeti odgovornost. Tu je potreban poseban pristup i zato je ovo za mene izniman izazov", kazao je Tuchel o Neymaru.

Treneru Parižana ostalo je još deset dana da pripremi momčad za start nove ligaške sezone, a PSG će u prvome kolu 12. kolovoza igrati protiv Caena.

Kopirati
Drag cursor here to close