Država na nogama

Traži se novac za prijenose iz Rusije

Iako je BHRT osigurala prava za prijenos Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, zbog nedostatka novca neće moći prenositi utakmice
Sport / Nogomet | 26. 04. 2018. u 14:31

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vijeće ministara BiH iskazalo je opredijeljenost da se iznađe rješenje kako bi se građanima omogućilo da gledaju prijenos utakmica Svjetskog prvenstva u nogometu, koje počinje u lipnju ove godine u Rusiji.

''Ministarstvo komunikacija i prometa će do sljedeće sjednice Vijeća ministara BiH pripremiti informaciju o modalitetima pomoći BHRT-u koji je zatražio financijsku pomoć od milijun KM za otkup prava sa Svjetskog prvenstva iz Rusije'', navodi se u priopćenju Vijeća ministara.

Naime, iako je BHRT osigurala prava za prijenos Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, zbog nedostatka novca neće moći prenositi utakmice. Nedostaje navodno milijun KM, a državna televizija ranije nije mogla osigurati ni prijenose svjetskog rukometnog prvenstva u Francuskoj.

Tada je Medina Šehić, urednica sportskog programa na BHRT-a rekla kako državna televizija nema ni za automobilske gume, kamo li za prijenos svjetskog prvenstva.

 

Kopirati
Drag cursor here to close