Novi klub?

Tin Jedvaj na pragu transfera: Bayer zarađuje sedam milijuna eura?

Valja istaknuti kako su u Augsburgu zadovoljni Jedvajevim izvedbama ove sezone te su upravo radi toga spremni aktivirati otkupnu klauzulu iz ugovora koja iznosi sedam milijuna eura.
Sport / Nogomet | 10. 05. 2020. u 12:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: FC Augsburg / Tin Jedvaj nalazi se na posudbi u Augsburgu

Kako javljaju njemački mediji, Tin Jedvaj ovog bi ljeta mogao postati napustiti Bayer Leverkusen.

Naime, veoma je izgledno da će njegov ugovor otkupiti Augsburg, momčad u kojoj se Jedvaj nalazi na posudbi od ljeta prošle godine, a sada bi navodno mogao postati njihov član za stalno.

Ova transfer glasina pojavila se u twitter sferi, a prenio ju je i popularni Transfermarkt, stoga je ovaj potencijalni transfer itekako moguć.

Nadalje, valja istaknuti kako su u Augsburgu zadovoljni njegovim izvedbama ove sezone te su upravo radi toga spremni aktivirati otkupnu klauzulu iz ugovora koja iznosi sedam milijuna eura.

S druge strane, Apotekari ne bi imali ništa protiv ovakvog razvoja situacije. Zanimljivo, iako im se Jedvaj "vraća", oni već sada gledaju neke druge igrače koji mogu pokriti mjesta desnog beka i stopera, a njihova najveća meta ovog ljeta je Brazilac Emerson.

Nasljednik Danija Alvesa, kako ga zovu brazilski mediji, u ljeto 2019. Stigao je u Barcelonu iz Atletico Mineira u transferu vrijednom 12 milijuna eura.

Godinu ranije odradio je jednogodišnju posudbu u Betisu, a budući da su na Camp Nou zaključili da tamo ovaj mladić veoma lijepo napreduje oni su odlučili da je najbolje za njega da i ovu sezonu provede na Benito Villamarinu, ali ovoga puta kao njihov posuđeni igrač.

Kopirati
Drag cursor here to close