Adnan Frenjo

Svi zajedno smo tim za evropske i domaće izazove, veliki VELEŽ!

''Uspjeli smo, bili smo zajedno kao pravi tim; pravi igrači su tim na terenu, mi smo igrali utakmice van terena''
Sport / Nogomet | 25. 05. 2024. u 07:41 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ne planina, već nešto i jače i veće od planine. Onaj osjećaj kad srce zaigra, kad hoće da pukne od adrenalina! To je Velež!

Ne tako davno, ova ekipa na čelu s predsjednikom Senadom Keveljem se okupila oko jedne zajedničke ideje, a to je da se klub ojača i stabilizuje - kako finansijski, tako i strukturalno. Tad je postojala velika želja da strast i ljubav koju osjećamo prema klubu s dugom historijom, pretvorimo u djela koja će svjedočiti veličini Veleža.

Imali smo zacrtane planove, ideje i staze kojim trebamo ići. Kao pravi pragmatici, svi su imali svoje zadatke koju su vrlo često bili preteški za riješiti, ali se uvijek kroz dogovor išlo do krajnjeg cilja. Bilo je jako puno odricanja, strmoglavih uspona i žestokih padova. Ali… danas imamo ono najbitnije - rezultat!

Uspjeli smo, bili smo zajedno kao pravi tim; pravi igrači su tim na terenu, mi smo igrali utakmice van terena. Neustrašivi, nepobjedivi! Bili smo jedno, i bit ćemo te izgraditi još bolji i jači evropski Velež.

Uz sam rezultat, uspjeli smo uraditi i ogromne infrastrukturalne projekte, čime se svi ponosimo. Naša vodilja je uvijek bila ta da male kapljice čine ogromno more; postepeno smo rasli!

Čestitam mojim kolegama iz uprave, direktorici, stručnom štabu, igračima, navijačima, te svim zaposlenicima koji su svojim radom izgradili jak i STABILAN Velež.

Međutim, znajući da je fudbal jedan on najneizvjesnijih sportova, moramo biti spremni na nove izazove i ne dopustiti da nas bilo šta zaustavi u namjeri da napredujemo. Rad, red i disciplina su garant za uspjeh. Kilogram truda i gram sreće!

Ja nam želim tonu svega.

Sretno Rođeni!

ADNAN FRENJO
Član Upravnog Odbora Fudbalskog kluba VELEŽ Mostar

Kopirati
Drag cursor here to close