Neće on niđe...

Supruga Duje Ćalete-Cara u zadnji tren stopirala transfer u Englesku?

Prema pisanju La Provencea, Wolverhampton je htio dovesti Ćaletu-Cara i ponudio je njegovom sadašnjem klubu Marseilleu odštetu u iznosu od 18 milijuna eura.
Sport / Nogomet | 01. 09. 2021. u 13:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Instagram / Adriana i Duje vole mediteransku klimu

Hrvatski mediji prenose kako je posljednjim satima prijelaznog roka Duje Ćaleta-Car bio nadomak transfera u englesku Premierligu, ali posao nije realiziran iz razloga jer je tako odlučila njegova supruga Adriana.

Tvrdi to francuski La Provence, portal koji prati zbivanja u gradu Marseilleu i okolici.

Prema pisanju ovog medija, Wolverhampton je htio dovesti Ćaletu-Cara i ponudio je njegovom sadašnjem klubu Marseilleu odštetu u iznosu od 18 milijuna eura.

Novac je to s kojim su u Marseilleu bili zadovoljni, ali u iznenađujućem raspletu hrvatski reprezentativac je bio taj koji je odbio odlazak u najatraktivniju ligu svijeta.

Učinio je to, tvrdi La Provence, na nagovor svoje supruge Adriane kojoj se nije sviđala opcija da s Azurne obale presele u predgrađe industrijskog Birminghama.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Adriana Ćaleta-Car (@adrianadurdevic)

Klime u tim gradovima su neusporedive, na jugu Francuske je kudikamo ljepše nego u središnjoj Engleskoj pa se Adriani nije išlo tamo. Ona i Duje su nedavno postali roditelji sinčića imenom Mauro.

Francuzi također dodaju kako bi zbog ovog odbijanja transfera Ćaleta-Car mogao imati problema jer u Marseilleu su itekako računali na novac od njegove prodaje.

Mediji se sada pitaju kakvu će minutažu imati hravatski reprezentativac u nastavku sezone...

Kopirati
Drag cursor here to close