EURO 2024

Srna: Hrvatska voli ovakve utakmice

"Hrvatska voli ovakve utakmice, ima momčad s iskustvom i karakterom. Gledao sam Italiju protiv Španjolske i primijetio probleme. Utakmica s Hrvatskom bit će 50-50", rekao je Srna za Sky Sport.
Sport / Nogomet | 23. 06. 2024. u 17:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Odigrao je za reprezentaciju Hrvatske 134 utakmice, uspio je postići 22 gola. Njegov posljednji turnir bio je onaj 2016. godine u Francuskoj. Težak i poprilično stresan, težak. Njegov otac Uzeir je preminuo, ali je Dario ostao, odigrao turnir do kraja. Posljednja utakmice je bila ona protiv Portugala u osmini finala. Dario je već
određeno vrijeme sportski direktor Shakhtara kojeg s klupe vodio Marino Pušić. Nekadašnji kapetan reprezentacije Hrvatske je za Sky Sport prokomentirao sutrašnji duel između Italije i Hrvatske.

"Bit će to teška utakmica za obje reprezentacije. Dobro smo igrali protiv Italije u zadnjih 10-15 godina, rezultati nam idu u prilog. Plus je što Hrvatska mora pobijediti, dok Italija može proći i s neriješenim rezultatom.

"Hrvatska voli ovakve utakmice, ima momčad s iskustvom i karakterom. Gledao sam Italiju protiv Španjolske i primijetio probleme. Utakmica s Hrvatskom bit će 50-50", rekao je za Sky Sport.

Predviđa se sastav s kojim bi Dalić mogao startati, a Srna je komentirao nastup Luke Modrića:

"Ako Modrić neće igrati, cijela Italija će biti sretna jer je on kapetan i vođa. S obzirom na to da ima 39 godina, normalno je da je u padu poput Marcela Brozovića i Ivana Perišića. Mi smo mala zemlja, imamo samo četiri milijuna stanovnika i nezamislivo je da možemo ponavljati rezultate na svjetskim i europskim prvenstvima ili uvijek stvarati prvake", poručio je Srna.

"Dalić u ovoj utakmici neće pogriješiti. Ima veliko iskustvo i znanje o ovoj momčadi jer ju je godinama vodio uz izvrsne rezultate. Utakmicu će započeti najboljih 11 koje će imati na raspolaganju".

Kopirati
Drag cursor here to close