Bježi od Big Roma

Simeone opet želi Wernera koji se ne snalazi u Chelseaju

Trenutačno je situacija na Stamford Bridgeu takva da Werner može očekivati još manje prilika jer se u klub vratio Romelu Lukaku, koji je Tuchelov broj jedan u napadu.
Sport / Nogomet | 05. 10. 2021. u 00:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Twitter / Timo Werner

Atletico Madrid ponovno je zainteresiran za usluge napadača Chelseaja Tima Wernera. Klub iz španjolske prijestolnice htio ga je u svoje redove htio dovesti u ljeto 2019. kada je još bio u RB Leipzigu, no 25-godišnji Nijemac odabrao je Bluese.

Međutim, Werner se u Londonu nije snašao. Naime, dosad je prema Transfermarktu za Chelsea u 60 službenih nastupa zabio 14 pogodaka, što je blijeda statistika kada se usporedi s njegovim učinkom u Leipzigu. Samo je u posljednjoj sezoni u Leipzigu u svim natjecanjima zabio 34 zgoditka.

Trenutačno je situacija na Stamford Bridgeu takva da Werner može očekivati još manje prilika jer se u klub vratio Romelu Lukaku, koji je Tuchelov broj jedan u napadu. Stoga ne bi bilo čudo ako bi Werner uskoro napustio Otok.

Cholo Simeone je, svjestan navedenoga, ponovio želju da ga dovede u svoje redove, gdje bi se Werner za minutažu borio pokraj Luisa Suareza, Antoinea Griezmanna, Joaa Felixa te Angela Corree.

Međutim, projekt njegovog dolaska neće biti tako lako ostvariti, jer njemački je reprezentativac meta i Juventusa, dortmundske Borussije, Bayerna... Sve u svemu, dosta je klubova koji prate Wernerovu situaciju.

U tekućoj je sezoni u dresu Chelseaja upisao osam službenih nastupa, uz po jedan pogodak i asistenciju. U subotu je zabio Southamptonu u pobjedi 3:1, a prije dva tjedna upisao asistenciju u slavlju protiv Tottenhama (3:0).

Werner, koji ima 45 nastupa i 19 zgoditaka za Elf, prema Transfermarktu trenutno vrijedi 65 milijuna eura.

Kopirati
Drag cursor here to close