Čačak

Prvi štrajk glađu u povijesti nogometa

Gradski dužnosnici prevarili su ih tako što su desetine milijuna namijenjenih FK Borac uplaćivali na račun planinarskog društva Omorika iz Bajine Bašte i tako prali proračunski novac.
Sport / Nogomet | 09. 06. 2020. u 07:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bivši nogometaši Borca počeli su u ponedjjeljak navečer ispred općine Čačak štrajk glađu, prvi u povijesti svjetskog nogometa, nakon što je istekao rok od 10 dana da im se isplate dugovanja, objavio je Tanjug.

Ispred gradske općine okupilo se oko 30 nogoemtaša, među kojima su kao podrška i bivši nogometasši Jagodine, koji također od te općine potražuju dugovanja.

S nogometašima je predsjednik Sindikata profesionalnih fudbalera Nezavisnost Mirko Poledica.

Tanjug podsjeća kako su ranije u priopćenju naveli nogometaši, gradski dužnosnici prevarili su ih tako što su desetine milijuna namijenjenih FK Borac uplaćivali na račun planinarskog društva Omorika iz Bajine Bašte i tako prali proračunski novac.

"FK Borac je svesno i uz podršku gradskih funkcionera dovodio igrače u klub, unapred pripremljenom prevarom da ih neće platiti, a to su činili da bi imali alibi za izvlačenje para iz kluba", navodi se u priopćenju.

 

Kopirati
Drag cursor here to close