Liga prvaka

Ozdravio: Ancelotti se vraća na klupu Reala

Prošle sezone u polufinalu ovog natjecanja uspješniji je bio londonski klub, koji je s ukupnih 3:1 eliminirao Real i kasnije osvojio Ligu prvaka.
Sport / Nogomet | 06. 04. 2022. u 11:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener madridskog Reala Carlo Ancelotti oporavio se od koronavirusa i večeras će sjediti na klupi u četvrtfinalu Lige prvaka protiv Chelseaja.

Ancelotti je izostao s prošle utakmice koju je Real odigrao protiv Celte (2:1), a tada se nije znalo tko točno vodi Kraljevski klub. Trebao je to biti Ancelottijev sin Davide koji mu je pomoćni trener, no on nema odgovarajuću trenersku licencu.

Trenersku palicu u tom dvoboju imao je i Luka Modrić koji je, nakon što je napustio igru, davao upute svojim igračima.

Inače, Modrić će u večerašnjoj utakmici ponovno biti na suprotnoj strani od svoga kuma i nekadašnjeg suigrača Matea Kovačića. Prošle sezone u polufinalu ovog natjecanja uspješniji je bio londonski klub, koji je s ukupnih 3:1 eliminirao Real i kasnije osvojio Ligu prvaka.

Utakmica Chelseaja i madridskog Reala na rasporedu je od 21 sat.

U drugom večerašnje susretu Villarreal dočekuje veliki Bayern, koji je u osmini finala bio uvjerljiv i s 8:2 svladao Salzburg. Žuta podmornica je pak eliminirala favorizirani Juventus.

Unai Emery, trener Villarreala, kaže kako njegov tim mora odigrati savršenu utakmicu ukoliko želi pobijediti bavarskog velikana.

S druge strane, Julian Nagelsmann, trener Bayerna očekuje da će njegova momčad opravdati ulogu favorita.

Kopirati
Drag cursor here to close