Stara dama ne može o sebi

Juve prokockao dva gola prednosti; Branič im spasio jedan bod

Srećom po Juventus, njihov kiks nema tko iskoristiti. Lazio je neuspješan četvrtu utakmicu zaredom, ali je bar ovog puta upisao bod. Igrali su 0:0 kod Udinesea.
Sport / Nogomet | 16. 07. 2020. u 00:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Juventusa odigrali su "ludu" utakmicu u sklopu 33. kola na gostovanju kod Sassuola. Jedna od najzanimljivijih momčadi Serie A ugostila je aktualnog prvaka i potencijalno im zakomplicirala praktički već riješenu obranu titule prvaka.

U utakmici punoj uzbuđenja, domaćini su odigrali 3:3 sa Starom damom i ponovno podgrijali priču o krizi momčadi Maurizija Sarrija i potencijalnom "isklizavanju" titule prvaka iz ruku. Iako se čini jako teško mogućim, do kraja je ostalo još pet kola.

Početak utakmice, kao i nedavno protiv Milana, nije ukazivo na moguću uzbudljivu završnicu.

Već do 12. minute, Stara je dama imala dva gola prednosti - dvostruki asistent Miralem Pjanić uposlio je prvo Danila (5'), a potom i Gonzala Higuaina za, činilo se, mirnih 2:0.

Ipak, Filip Đuričić koji je na astitenciju Francesca Caputa poentirao za smanjenje zaostatka do kraja poluvremena.

U drugom dijelu, u uraganu momčadi Roberta De Zerbija, stvari su se okrenule.

Asistent kod prvog gola Caputo (54') i sam se upisao u strijelce, a prije toga i Domenico Berardi (51') koji je Caputu asistirao za gol, doveli su Sassuolo do preokreta.

Ipak, u konačnici su do boda u ovoj utakmici 'Bianconere' dovela dvojica bekova - nakon prvog goal Danila, gol za bod postigao je Alex Sandro koji je tijekom utakmice preuzeo kapetansku vrpcu.

Srećom po Juventus, njihov kiks nema tko iskoristiti. Lazio je neuspješan četvrtu utakmicu zaredom, ali je bar ovog puta upisao bod. Igrali su 0:0 kod Udinesea.

Spomenimo i da je "Vučica" večeras pobijedila Jurićevu Veronu rezultatom 2:1 i tako pobjegla Napolitancima i Milanu na četiri boda prednosti. Džeko je za Romu bio strijelac za 2:0.

Milan je dočekao Parmu na San Siru i slavio nakon preokreta rezultatom 3:1 zahvaljujući sjajnom Hakanu Calhanogluu.

Jasmin Kurtič je doveo goste u vodstvo, a potom je Calhanoglu upisao asistencije za Francka Kessieja i Alessandra Romagnolija za preokret. Calhanoglu je sjajnu partiju na kraju okrunio pogotkom za konačnih 3:1.

Sampdoria je glatko porazila Cagliari (3:0), dok su Bologna i Napoli igrali 1:1.

Vrijedi još spomenuti pobjedu Fiorentine na gostovanju u Lecceu 3:1.   

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
   
Kopirati
Drag cursor here to close