Udario na najvećeg

Joao Felix se prvo sukobio s prgavim Albom, a onda se zakačio s Messijem

Joao Felix se najprije zakačio s Jordijem Albom. Sudac je uspio smiriti situaciju skupa s igračima na travnjaku, da bi netom poslije njegovog zvižduka za predah u raspravu ušli mladi Portugalac i Lionel Messi.
Sport / Nogomet | 10. 01. 2020. u 09:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: YouTube / Mladi Portugalac Joao Felix izgubio je živce...

Nije bilo golova u prvom poluvremenu utakmice između Barcelone i madridskog Atletica, ali zato jest sukoba na travnjaku.

Sve je započelo pri kraju prvog dijela kada se Joao Felix zakačio s Jordijem Albom. Sudac je uspio smiriti situaciju skupa s igračima na travnjaku, da bi netom poslije njegovog zvižduka za predah u raspravu ušli mladi Portugalac i Lionel Messi.

Nakon naguravanja glavama u raspravu su uletjeli i ostali igrači, a sve je rezultiralo žutim kartonima za Luisa Suareza i Stefana Savića.

Nastavak utakmice donio je pet golova, a u jednome je trenutku prijetila katastrofa Atletica. Spašavao ih je dijelom VAR, a dijelom vratar Oblak.

Ipak, na koncu su uspjeli okrenuti rezultati poznatim 'blickrigom', karakterističnm za momčad Diega Simeonea.

Sukob izmđu Messija i Felixa odmah je postao viralan, a navijači Cristiana Ronalda iz Porugala nisu propustili priliku za dodatne provokacije sjajnog Argentinca putem društvenih mreža.

Kopirati
Drag cursor here to close