Žao mi je, ali...

Grezda se ispričao Čolaku, a ovaj mu predlaže da potraži stučnu pomoć

"Ne pišem ti ovo da me ne prijaviš, ohladio sam se sad i nisam to trebao napraviti. Trebali smo to riješiti razgovorom kao ljudi, ali bio sam nervozan zbog cijele utakmice i svega pa ti se ispričavam, a ti odluči što je najbolje", napisao je Grezda.
Sport / Nogomet | 01. 06. 2020. u 21:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Screenshot / Albanski nogometaš Eros Grezda napao je Antonija Mirka Čolaka 

Iako je polufinale Hrvatskog nogometnog kupa između Rijeke i Osijeka (3:2) bilo i više nego zanimljivo, praktički sve ono što se događalo na terenu palo je u drugi plan nakon što je krilni napadač Osijeka, Eros Grezda, po završetku utakmice šakom udario Antonija Mirka Čolaka, nakon čega je morala intervenirati i policija.

Grezda je izjavio kako ga je Čolak vrijeđao na nacionalnoj osnovi, a iako je video ovog incidenta bez zvuka, potpuno je jasno kako Čolak nije provocirao albanskog nogometaša koji se divljački sjurio prema napadaču Rijeke nakon čega ga je i udario.

Još teži incident spriječili su Osječani i zaštitari, naknadno se svojevrsnom ispirkom Čolaku oglasio albanski nogometaš.

Grezda je Čolaku poslao poruku na Instagram u kojoj mu se ispričava, što je NK Rijeka objavila na svojim društvenim mrežama.

"Ne pišem ti ovo da me ne prijaviš, ohladio sam se sad i nisam to trebao napraviti. Trebali smo to riješiti razgovorom kao ljudi, ali bio sam nervozan zbog cijele utakmice i svega pa ti se ispričavam, a ti odluči što je najbolje", napisao je Grezda Čolaku u privatnoj poruci na Instagramu.

Sportski direktor Rijeke, Ivan Mance, rekao je da neće tužiti Grezdu.

"Što se tiče kluba, mi nećemo povlačiti pravne korake prema Osijekovom igraču, želimo mu da dođe do spoznaje da njegovo ponašanje ne služi na čast njemu i niti jednom sportašu, te da mu se takvo što nikad ne ponovi", rekao je Mance.

Čolak pak smatra kako Grezda treba dobro porazmisliti o svome postupku, pri čemu stručna pomoć albanskom nogometašu može biti jedna od poželjnih opcija.

"Kada sam pomislio da je fizički napad najgore što se dogodilo, pročitao sam laži izrečene danas u priopćenju objavljenoj na službenoj stranici NK Osijek u kojoj me se proziva za vrijeđanje na nacionalnoj osnovi koje se nije dogodilo i nema veze s istinom. Ovim putem poručujem mu da mu opraštam, a za njegovo dobro nadam se da će potražiti pomoć stručnjaka jer koliko su me informirali ovo mu nije bio prvi incident takve prirode. Drago mi je da sam ostao smiren u toj situaciji jer ne odobravam nikakvo nasilje i bila bi kriva poruka svim mladima, kojima smo mi nogometaši uzor, da sam uzvratio na bilo koji način", rekao je Čolak.

Foto: Instagram / Isprika Erosa Grezde protivničkom igraču
Kopirati
Drag cursor here to close