Novi Baka

Cuardado pogodio izravno iz kornera u pobjedi Juventusa

Cuardado je izveo udarac iz kuta i majstorski zabio izravnim udarcem. Da bi stvar bila bolja, čini se da mu je to bila i namjera.
Sport / Nogomet | 06. 12. 2021. u 12:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U posljednjem nedjeljnom susretu 16. kolu talijanske Serie A Juventus je na domaćem terenu majstorskim pogotkom Juana Cuardada i još jednim Paula Dybale upisao rutinsku 2:0 pobjedu protiv Genove.

Juve se vratio pobjedama nakon poraza od Atalante u posljednjem kolu i sada momčad Maxa Allegrija zauzima peto mjesto. S druge strane, Genoa za pobjedu ne zna 12 utakmica u kojima je poražena pet puta i sada se nalaze u zoni ispadanja.

Utakmica je krenula na Juventusov mlin već u devetoj minuti. Cuardado je izveo udarac iz kuta i majstorski zabio izravnim udarcem. Da bi stvar bila bolja, čini se da mu je to bila i namjera. Majstoriju je proslavio karakterističnim južnoameričkim plesom.

Genoa je na ovoj utakmici svedena na 30 posto posjeda lopte, a nemoćni gosti nisu uputili jedan jedini udarac. Skoro da je Wojciech Szczesny slobodno mogao i ostati u svlačionici.

Konačni rezultat postavio je Paulo Dybala u 82. minuti nakon asistencije Federica Bernardeschija.

U idućem kolu Stara dama ide u goste Veneciji koja je u ovom kolu izgubila od Hellas Verone 3:4, nakon što je vodila 3:0.

   
Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
 
Kopirati
Drag cursor here to close