3 vs 3

Street Soccer u Centru 2: Postavljaju se reflektori i bankine na igralište

Provode se i radovi na uređenju cijelog prostora oko terena kako bi svi oni koji od petka do nedjelje budu pratili natjecanje imali priliku doći na praktički novo igralište.
Sport / Nogomet | 24. 05. 2023. u 12:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Radovi na popularnom igralištu "Virus" u Centru 2 danas su u punom jeku za pripremu turnira u uličnom nogometu.

U tijeku je postavljanje reflektora, kao i bankina kojima će biti ograničeno igralište. Provode se i radovi na uređenju cijelog prostora oko terena kako bi svi oni koji od petka do nedjelje budu pratili natjecanje imali priliku doći na praktički novo igralište.

Foto: Organizatori Street Soccer (3 vs 3) / Radovi na popularnom igralištu "Virus" 

Inače, jedan od ciljeva organizacije turnira je taj da se na ovom igralištu u Centru 2 stvore bolji infrastrukturni uvjeti, da samo igralište bude pravilno osvijetljeno i uređeno kako bi ga žitelji Centra 2 mogli bolje i učestalije koristiti tijekom cijele godine.

Pozivamo vas da od petka do nedjelje posjetite Street Soccer (3 vs 3) turnir u organizaciji TO Centar 2. Turnir će se održati u mostarskom kvartu Centar 2, na igralištu između ''zelene'' i ''žute'' zgrade, popularno ''Virus'' igralište. Turnir će se održati od 25. (petak) do 27. svibnja(nedjelja). Za natjecanje u objema konkurencijama prijavljeno je više od 30 momčadi, a uslijed velikog zanimanja za turnir organizatori ovaj put nisu ni mogli prihvatiti sve prijave. 

Vidimo se u Centru 2 na turniru uz slogan #svinaigralištecentradva.
Kopirati
Drag cursor here to close