Evo me, tu sam

Carvajal: U sebi sam čuvao neku ljutnju

"Kad sam čuo posljednji zvižduk, obuzele su me emocije. Još kao dijete stigao sam u Real, a sada, nakon 21 godine, još uvijek sam ovdje, ali sa svojom djecom", pričao je Dani nakon utakmice.
Sport / Nogomet | 02. 06. 2024. u 18:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Valjda to tako mora biti. Velike priče u velikim utakmica. Dani Carvajal. Vjerojatno nitko nije očekivao da mi upravo on mogao biti taj. Junak finala. Igrač kojeg bi mnogi vjerojatno izdvojili kao jednu od najnesigurnijih karika u početnoj postavi Reala u subotu.

Ali taj 174 centimetara domaći dečko je na kraju naplatio sav svoj trud, sve ono što je prošao kao igrač ovog kluba. Od trenutka kada ga je Mourinho odbacio, kada je prodat Bayeru iz Leverkusenu za 5.000.000 eura. Od trenutka kada mu je dijagnosticirana bolest srca.

Ancelotti je zamijenio Mourinha, Carvajal je došao na desni bok. Kroz sve ove godine, Real je puno mijenjao, ali je nekako taj desni bok bio pokriven. Carvajalu je to bilo šesto finale u početnoj postavi Real Madrida. Puno toga se promijenilo, treneri, igrači, Carvajal je ostao tu. Ozljede su ga usporavale, ali je i tu bitku dobio. Nutricionista iz Milana je pomogao. Carvajal je promijenio način ishrane.

"Dijeta je bila pomalo čudna i stroga, ali mi je to odgovaralo. I što god je dobro za mene, radit ću to, makar to značilo da treba da jedem brokoli ujutru, popodne i uvečer", pojasnio je Dani prije nekih godinu i pol dana. Od tog trenutka propustio je samo šest utakmica. Nakon svega, sve se vratilo golom na Wembleyu.

"U sebi sam čuvao neku ljutnju, želio sam svima poručiti: "Evo me, ovdje sam. Postignuti pogodak govori koliko sam samouvjeren. Kad sam čuo posljednji zvižduk, obuzele su me emocije. Još kao dijete stigao sam u Real, a sada, nakon 21 godine, još uvijek sam ovdje, ali sa svojom djecom. Ispisao sam povijest ovog kluba, to je fantastičan osjećaj i sve što radimo zaista je nevjerojatno. Kada pogledaš unazad, ne možeš vjerovati", istakao je Dani.

Kopirati
Drag cursor here to close