Novi problemi

Autobus s Ultrasima napadnut molotovljevim koktelom!?

Sport / Nogomet | 30. 08. 2014. u 21:35 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrinjski kao u utakmici u Foči u prvom kolu Premier lige BiH nije imao podršku svojih navijača, no kao i tada Ultrasi su opet vraćeni nazad prije stadiona. Autobus sa stotinjak pristalica Ultrasa zaustavljen je prije stadiona Tušanj i vraćen nazad za Mostar.

Kako smo doznali iz više izvora, autobus je na ulasku u Tuzlu napadnut, a navodno je na autobus bačena zapaljiva tekućina (!) koja srećom nije pogodila metu. Boca napunjena benzinom pala je pokraj autobusa i zapalila okolno raslinje, pa su vatru morali gasiti vatrogasci.

Kada je prošao prvi napad autobus se približio stadionu, no lokalni MUP donio je odluku da se autobus zaustavi te da se, zbog sigurnosti, Ultrasi ne puste na stadion, nego da se sprovedu nazad.

Ovo će svakako izazvati nove repove na relaciji HŠK Zrinjski i Nogometni savez BiH. No, treba reći da navijači Zrinjskog Ultrasi i navijači Slobode Fukare imaju dugu povijest sukoba. Autobus s tuzlanskim navijačima zapaljen je prije nekoliko godina u Mostaru, a bilo je problema čak i na utakmicama Branitelja i Slobode.

Kopirati
Drag cursor here to close