Ćao novinari i portali

Baka o 'nasljedniku Štimcu': Bila bi mi velika čast da trener iz reality showa dođe na moje mjesto

- Šta da vam kažem?! Zaista bi mi bila velika čast da osoba koja odnedavno sudjeluje u realityju, trener sa pregršt osvojenih trofeja, netko tko je uspio u najkraćem roku da napravi veliki uspjeh dođe u klub koji nema takve uspjehe.
Sport / Nogomet | 26. 05. 2018. u 16:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Ne iznenađuju me naručeni tekstovi, navikao sam na njih, tako da ovaj tekst govori samo koliko je to mali portal, odnosno sam novinar koji je to napisao", komentirao je Baka Slišković medijske natpise da će njegovo mjesto na klupi zamijeniti Igor Štimac.

"Šta da vam kažem?! Zaista bi mi bila velika čast da osoba koja odnedavno sudjeluje u realityju, trener sa pregršt osvojenih trofeja, netko tko je uspio u najkraćem roku da napravi veliki uspjeh, tj. ulazak iz 1. u 2. ligu u dva navrata u dvije različite zemlje dođe u klub koji nema takve uspjehe.

Siguran sam da se neće naljutiti što ga ovoliko hvalim jer sve što sam rekao su činjenice za razliku od njegovih laži i obmana. Ne može mu se osporiti da je veliki orator, ali samo kad govori istinu i tu istinu potkrepljuje činjenicama".

"Uskoro se vraćam sa odmora, tada ćete znati da li ostajem u Zrinjskom ili ne.  Sve u svoje vrijeme", rekao je Blaž Slišković u ekskluzivnom razgovoru za SportSport.ba.

Kopirati
Drag cursor here to close