Pomogao otvaranje

VIDEO I Jordan plakao na otvaranju klinike u rodnom gradu

Jordan je već pomogao otvaranje klinika sličnih ovoj u drugim dijelovima države, ali je želio da njegova ostavština živi u Wilmingtonu.
Sport / Košarka | 10. 05. 2024. u 01:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Legendarni košarkaš Michael Jordan bio je ponosan u utorak kada se vratio u svoj rodni grad Wilmington u Sjevernoj Karolini na svečano otvaranje nove klinike obiteljske medicine. On i njegova majka su na malo iznenađenje prisutnih posjetili Novant Health Michael Jordan Family Medical Clinic na svečanom otvaranju.

Jordan je već pomogao otvaranje klinika sličnih ovoj u drugim dijelovima države, ali je želio da njegova ostavština živi u Wilmingtonu.

"Ovo iza mene, to je dom", rekao je Jordan dok je pokazivao iza svojih leđa na ulicu Wilmingtona. Uvjeren sam da će klinika pozitivno utjecati na pojedince i obitelji širom Wilmingtona. Kada obitelji ne mogu platiti liječenje, mi smo tu da vas podržimo. Jednu kliniku otvorio sam u Charlotteu, a sada konačno i ovdje u mom mjestu gdje sam se rodio i zbog toga je ovo još posebnije. Bez obzira kako vidite Michaela Jordana, ja sam ovdje počeo i ovaj grad će uvijek biti dio mene", rekao je emotivni Jordan.

Jordanova donacija od 10 milijuna dolara za Novant Health omogućila je izgradnju dvije dodatne klinike obiteljske medicine u Charlotteu.

Jordan, koji je odrastao i pohađao srednju školu u Wilmingtonu, prethodno je donirao sedam milijuna dolara za osnivanje obiteljskih klinika u Charlotteu za podršku ranjivim zajednicama.

Video: Jordan na otvaranju 
Kopirati
Drag cursor here to close