Izbornik košarkaške reprezentacije

Bećiragić: Žao mi je što nismo prošli, zaslužili smo to

Bećiragić je istaknuo da je reprezentacija BiH od početka turnira iz dana u dan igrala sve bolje i da su igrači dali maksimum.
Sport / Košarka | 20. 08. 2023. u 17:34 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: KSBiH / Adis Bećiragić

Izbornik košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine Adis Bećiragić izrazio je žaljenje što bh. selekcija nije uspjela izboriti plasman na kvalifiakcijskih turnir za Olimpijske igre u Parizu. Košarkaši BiH su u finalu pretkvalifiakcija u Poljskoj poraženi od domaće selekcije, nakon izjednačene igre tijekom svih 40 minuta.

Bećiragić je istaknuo da je reprezentacija BiH od početka turnira iz dana u dan igrala sve bolje i da su igrači dali maksimum.

''Vjerujem da ova ekipa može igrati puno bolje, ali smo svjesni promjene i generacije i načina igranja s obzirom da je ovo ekipa koja je dugo igrala s Robersonom. Prvi put igrala je u drugoj formaciji gdje je vrlo teško za kratko vrijeme promijeniti način igre, što su bh. igrači donekle i uspjeli. Imali smo još dva igra koja su ušla u rotaciju, Alibegović i Garza. Žao nam je što nismo prošli, koliko god je Poljska zaslužila i mi smo to zaslužili. Došli smo u situaciju da pobijedimo ali smo odigrali loše zadnju minutu'' - kazao je Bećiragić.

Kopirati
Drag cursor here to close