Javne rasprave

Wigemark i Krawczyk u petak na debati u Širokome Brijegu

Na debati će govoriti i veleposlanik Republike Poljske u BiH Andrzej Krawczyk kao i brojni domaći i regionalni stručnjaci koji su angažirani na projektu.
Sci-Tech / Znanost | 24. 05. 2018. u 09:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U okviru projekta "Lokalna zajednica prEUzima inicijativu", šef izaslanstva Europske unije u BiH i specijalni predstavnik EU veleposlanik Lars-Gunnar Wigemark nastavlja posjetu bh. općinama i gradovima i sudjelovanju na javnim debatama o ulozi lokalne zajednice u procesu pristupanja EU. 

Tim povodom, Wigemark će u petak, 25. svibnja, sudjelovati na debati u Širokom Brijegu u prostorijama Hrvatskog kulturnog doma (Matije Gupca 3), s početkom u 12 sati, priopćeno je iz njegovog ureda. 

Na debati će također govoriti i veleposlanik Republike Poljske u BiH Andrzej Krawczyk kao i brojni domaći i regionalni stručnjaci koji su angažirani na projektu. 

Prisutni će također imati priliku nakon debate nazočiti informativno-edukativnom događaju na kojem će izlagati predstavnici projekata koje financira EU i drugi donatori, a koji izravno doprinose ekonomskom i održivom razvoju lokalnih zajednica. 

Izjave za medije planirane su u 11:30 sati, a mediji se pozivaju da zabilježe otvaranje debate i uvodne napomene veleposlanika Wigemarka i Krawczyka.

Kopirati
Drag cursor here to close