Vrijedne nagrade

Teletović i Leko autori najboljih novinarskih priča o pristupanju u EU

Leko je nagrađen u kategoriji najbolji pisani novinarski tekst za priču o utjecaju financijske pomoći EU na ekonomski i reginalni razvoj.
Sci-Tech / Znanost | 10. 05. 2022. u 21:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Melisa Teletović, novinarka BHRT i Denis Leko, novinar FENA-e dobitnici su nagrade za najbolju novinarsku priču o pristupanju BiH u Europsku uniju za 2022. godinu, koju organizira Direkcija za europske integracije u suradnji s Društvom novinara BiH i uz podršku Švedske. 

Teletović je nagrađena u kategoriji najbolji TV, video ili radijski prilog za priču koja govori o Ekonomskom i investicijskom planu za zapadni Balkan i projektima iz BiH, a Leko u kategoriji najbolji pisani novinarski tekst za priču o utjecaju financijske pomoći EU na ekonomski i reginalni razvoj.

Nagrade i plakete su uručili Edin Dilberović, direktor Direkcije za europske integracije, Eva Gibson Smedberg, šefica razvojne suradnje Ambasade Švedske i Fedžad Forto iz Društva novinara BiH.

Novinarska nagrada za najbolju novinarsku priču o procesu pristupanja BiH u EU dodjeljuje se treću godinu zaredom, a organizira se u okviru obilježavanja Dana Europe i Europskog tjedna u BiH, priopćeno je iz Direkcije za europske integracije.

Kopirati
Drag cursor here to close