Testiranje

Mostarci, provjerite koliko ste pametni

Test ima 36 zadataka, a vrijeme za rješavanje je 40 minuta. Testovi se rade pod nadzorom ovlaštenog psihologa Mense BiH.
Sci-Tech / Znanost | 05. 12. 2018. u 10:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mensa testiranje inteligencije održat će se po treći put u Mostaru, u subotu, 8. prosinca u 10:00 sati na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.

Kako je navedeno, test ima 36 zadataka, a vrijeme za rješavanje je 40 minuta. Testovi se rade pod nadzorom ovlaštenog psihologa Mense BiH.

Za testiranje se potrebno prijaviti putem ovog formulara do petka, 7.12.2018. do 12:00 sati.

''Broj mjesta je ograničen i u slučaju prevelikog zanimanja, primanje prijava će biti obustavljeno ranije. Moguće je prijaviti se za testiranje i na licu mjesta, ali prethodno prijavljeni kandidati imaju prioritet prilikom testiranja'', naveli su iz Mense te istaknuli kako je cijena testiranja 20 KM, a za učenike, studente i umirovljenike 15 KM (potrebno donijeti validan dokaz statusa). Uplate se vrše na licu mjesta, prije samog testiranja.

Testiranje je moguće samo za osobe starije od 17 godina na dan testiranja. Na testiranje je potrebno donijeti neki osobni dokument s fotografijom zbog identifikacije i provjere datuma rođenja! U suprotnom nije moguće polagati test.

Rezultati su povjerljivi i poznati su samo psihologu Mense BiH. Rezultati se dostavljaju isključivo kandidatu, putem elektronske pošte.

Kopirati
Drag cursor here to close