Online nastava ide dalje

Kolegij dekana ne mijenja kurs - prosvjedi pred rektoratom politička su kampanja

''Prosvjedi jednog dijela studenata održani prošloga tjedna predizborne su aktivnosti pojedinih političkih stranaka'', navodi se u priopćenju.
Sci-Tech / Znanost | 19. 10. 2020. u 15:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Prosvjedi jednog dijela studenata održani prošloga tjedna predizborne su aktivnosti pojedinih političkih stranaka'', navodi se u priopćenju nakon sastanaka kolegija dekana Sveučilišta u Mostaru.

Inače, odlučeno je kako će se nastava na SUM-u i dalje odvijati kombinirano.

Kako je navedeno, kolegij dekana Sveučilišta u Mostaru, kojega čine rektor, prorektori i dekani fakulteta, razmatrao je održavanje nastave i druga aktualna pitanja.

''Uvažavajući sve epidemiološke mjere i naredbe nadležnih institucija, nastava će se i dalje nastaviti održavati u kombiniranom modelu'', naveli su iz Sveučilišta u Mostaru.

''kombinirani model je optimalan oblik održavanja nastave kako bi se zaštitilo zdravlje svakoga studenta, nastavnoga i nenastavnoga osoblja i drugih osoba uključenih u proces rada i nastave'', dodali su rektor i članovi kolegija.

''Sveučilište u Mostaru sa svojim nastavnim i nenastavnim osobljem ulaže velike napore u kvalitetu održavanja nastave u postojećim uvjetima koja su propisala nadležna tijela i institucije'', zaključio je Kolegij na današnjem sastanku.

inače, na sastanku se nije raspravljalo o visini školarina, što je bio glavni razlog prosvjeda studenata.

Kopirati
Drag cursor here to close