Za igrice

Xbox odsad ima i svoju vlastitu kreditnu karticu

Isprobana je s članovima Xbox Insider programa u SAD-u prošlog rujna s planovima da se lansira za sve stanovnike SAD-a 2024.
Sci-Tech / Tehnologija | 20. 04. 2024. u 20:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Microsoft je prošle godine najavio kobrendiranu kreditnu karticu “Xbox Mastercard” uz obećanje povrata novca u obliku nagradnih bodova koji se mogu koristiti za kupnju Xbox igara i više.

Isprobana je s članovima Xbox Insider programa u SAD-u prošlog rujna s planovima da se lansira za sve stanovnike SAD-a 2024. Sada je konačno došao dan kada se svi diljem zemlje mogu prijaviti za novu karticu.

Xbox Mastercard je sada dostupan u svih 50 država građanima koji ispunjavaju uvjete u dobi od 18 i više godina, objavio je Microsoft, javlja Bajtbox.

Kartica koju izdaje Barclays ne zahtijeva godišnju naknadu i omogućuje članovima da zarade bodove na kupnji niza roba i usluga, uključujući prihvatljive proizvode u Microsoft Storeu, usluge dostave hrane kao što su Grubhub i DoorDash, platforme za streaming kao što su Netflix i Disney, i razne druge svakodnevne kupovine.

Novonajavljene pogodnosti Xbox Mastercarda uključuju dva Game Pass Ultimate koda koja se mogu pokloniti prijateljima kako bi im omogućili da isprobaju uslugu na tri mjeseca.

Microsoft je ranije najavio niz drugih pogodnosti, poput jednokratnog bonusa od 5000 bodova u vrijednosti od 50 dolara nakon prve kupnje. Članovi će također moći prilagoditi karticu odabirom jednog od pet dostupnih dizajna, kao i personalizirati je svojom oznakom.

Uz te pogodnosti, Mastercard nudi zaštitu od odgovornosti za prijevare od 0 USD, tako da se članovima ne naplaćuju plaćanja koja nisu autorizirali.

Članovi kartice pokriveni su drugim pogodnostima mreže Mastercard, uključujući zaštitu od krađe ID-a i globalne usluge za hitnu pomoć. Konačno, članovi kartice također će dobiti besplatan online pristup svojoj FICO kreditnoj ocjeni.

Kopirati
Drag cursor here to close