Snima video u 360°

VIDEO | Stigla je nova GoPro Fusion akcijska kamera

Sci-Tech / Tehnologija | 29. 09. 2017. u 07:07 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon mjeseci testiranja među “izabranima i odabranima” GoPro je poslao obavijest kako je njihova nova kamera - GoPro Fusion dostupna za prednarudžbe.

Radi se o prvoj kameri za snimanje video zapisa u 360 stupnjeva s potpisom GoPro kompanije, a iz same tvrtke s ponosom ističu kako je ovo ''najsvestranija GoPro kamera u povijesti''. Najvažnija je, naravno, karakteristika mogućnost snimanja video zapisa u VR (360 stupnjeva) i to u 5.2 K rezoluciji, zahvaljujući dvostrukim lećama kojima je opremljena ova nova akcijska kamera.

Naravno, GoPro Fusion je vodootporna (do 5 metara dubine, prema deklaraciji), dolazi s glasovnim kontrolama, kompatibilna je s postojećim GoPro aplikacijama za upravljanje kamerama… Iz GoPro kompanije dodatno napominju kako Fusion ima nevjerojatno napredan sustav stabilizacije u samoj kameri što će svim korisnicima omogućiti snimanje i reprodukciju stabilnih video zapisa.Naravno, očekivano je da GoPro, koji se inače nalazi u problemima, u novu kameru polaže ogromne nade, jer ovo je proizvod koji bi ih trebao povući dalje u razvoju i poziciji na tržištu, piše Zimo.co.

Nema apsolutno nikakve sumnje kako je GoPro Fusion odlična kamera, ali ono što bi mnogima moglo predstavljati problem je cijena. Jer, u prednarudžbi GoPro Fusion možete kupiti po cijeni od 700 Eura, što je sve, samo ne zanemariv iznos.

Kako je tržište kamera svih vrsta, pa tako i akcijskih ili VR u posljednje vrijeme prepuno jeftinijih proizvoda, kvaliteta koju GoPro svakako ima samo je jedan od parametara kod odabira kamere. No, ako želite naručiti novu GoPro Fusion kameru to možete učiniti OVDJE.

Kopirati
Drag cursor here to close