Uz aplikaciju

Samsung osmislio zanimljiv način da privuče zagrižene obožavatelje Applea

Ova aplikacija pruža priliku korisnicima da "istraže" i "isprobaju" ključne značajke preklopnih uređaja.
Sci-Tech / Tehnologija | 24. 08. 2023. u 20:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rivalstvo između Samsunga i Applea dobro je poznato. A možda je još poznatije koliko su zagriženi obožavatelji jednog i drugog brenda. No to ne sprječava ta dva proizvođača pametnih telefona da svako toliko pokušaju privući korisnike onoga drugog na svoju stranu.

Posljednji takav pokušaj ispao je veoma simpatičan i zanimljiv. Naime, Samsung je napravio aplikaciju Try Galaxy, namijenjenu korisnicima iPhonea, pomoću koje mogu iskusiti kako bi im bilo kad bi koristili Samsungov posljednji preklopni telefon - Galaxy Z Fold 5.

Aplikacija Try Galaxy dostupna je Appleovim korisnicima preko preglednika Safari, a glavna joj je zadaća oponašati značajke Samsungovih korisničkih sučelja i elemente specifične za uređaj bez potrebe za kupnjom jednog od tih uređaja, javlja Zimo.

Kako ističu iz Samsunga, ova aplikacija pruža priliku korisnicima da "istraže" i "isprobaju" ključne značajke preklopnih uređaja, uz softver i sučelja koja se nalaze i u drugim uređajima Galaxy.

Tako korisnici mogu vidjeti kako izgleda korištenje većeg ekrana (odnosno dva ekrana jednog do drugog), ali i kako funkcionira sam multitasking na Fold 5.

Iako to nije nova aplikacija, Samsung već dulje nudi korisnicima iOS-a mogućnost da isprobaju kako izgleda korištenje telefona Galaxy, zanimljivo je spomenuti kako je prije ovog posljednjeg ažuriranja bila preuzeta 7 milijuna puta i dostupna na 20 jezika.

 

Kopirati
Drag cursor here to close