Globalna inačica

Uskoro stiže Xiaomi Mi Watch Revolve i bit će globalno dostupan

Xiaomi će uskoro u prodaju pustiti pametni sat Mi Watch Revolve, odnosno globalnu inačicu sata Mi Watch Color predstavljenog krajem prošle godine u Kini.
Sci-Tech / Tehnologija | 23. 06. 2020. u 15:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Xiaomi će uskoro u svoju ponudu dodati još jedan pametni sat – Mi Watch Revolve. Iako je naziv sata potpuno nov, sam uređaj i nije. Naime, o navedenom satu ste već imali prilike čitati na našim stranicama, a kupci iz Kine ga već odavno mogu i kupiti pod malčice drugačijim nazivom – Mi Watch Color.

Dakle, jedina bitnija razlika je u nazivu i u tome što će za razliku od modela Mi Watch Color biti dostupan i izvan Kine. Youtuber iz španjolske, eSavants, snimio je i kratku video recenziju u kojoj se osvrnuo na osnovne karakteristike i mogućnosti sata i u kojoj je otkrio da je sat uspio nabaviti i ranije preko internetske trgovine AliExpress po cijeni od oko 90 eura.

Podsjetimo, Mi Watch Revolve imat će okrugli AMOLED ekran dijagonale 1,39“ i razlučivosti 454 x 454 točaka uz gustoću prikaza od 462 PPI, javlja Bug.

Podršku za memorijske kartice neće imati, već samo internu memoriju (eMMC). Zatim imat će podršku za GPS, NFC, Bluetooth (5.0) i Wi-Fi (802.11 b/g/n) tehnologije, a temeljit će se na Googleovoj WearOS platformi. Moći će se koristiti i pod vodom (do dubine 50 metara), a s jednim punjenjem baterije (420 mAh) trebao bi raditi i do 14 dana.

Sudeći prema screenshotu zaslona aplikacije Mi Watch Xiaomi ima namjeru na globalno tržište plasirati i jednu pametnu narukvicu – Mi Smart Band 4C koja bi trebala biti rebrandirana Redmi Band narukvica.

Kopirati
Drag cursor here to close