Besplatno predavanje

U Mostaru će se učiti u intelektualnom vlasništvu

INTERA TP organizira besplatno edukativno predavanje o zaštiti i značaju intelektualnog vlasništva
Sci-Tech / Tehnologija | 14. 11. 2017. u 15:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Intelektualno vlasništvo kao nematerijalna imovina čini značajan udio u ukupnoj vrijednosti većine modernih organizacija i privatnih inicijativa. Nažalost, uslijed neinformiranosti i neznanja, bosansko-hercegovačka poduzeća nerijetko nailaze na probleme prilikom zaštite svojih patenata, robnih žigova, dizajna i sličnog.

S ciljem podizanja svijesti o važnosti zaštite intelektualnog vlasništva i informiranjem ključnih aktera o praktičnoj pripremi istoga, INTERA Tehnološki Park u suradnji s odvjetničkim uredom i patentnim zastupnicima Karabdić & Krdžalić organizira besplatno edukativno predavanje o zaštiti i značaju intelektualnog vlasništva.

Edukativno predavanje će se održati u prostorijama INTERA Tehnološkog Parka u petak, 24.11.2017. s početkom u 11h. Stručnjaci iz odvjetničkog ureda Karabdić & Krdžalić u dvosatnom predavanju će obraditi teme poput zakonske regulative i praktične primjene, razloga za zaštitu svog intelektualnog vlasništva, procesa zaštite intelektualnog vlasništva, primjera sporova iz sudske prakse i mnoge druge.

Svim poduzećima i organizacijama, koje budu prisustvovale edukativnom predavanju, bit će omogućena besplatna provjera stanja zaštite intelektualnog vlasništva koju će izvršiti patentni zastupnici s licencom Instituta za intelektualno vlasništvo.

Svi zainteresirani se mogu prijaviti ispunjavajući prijavni obrazac na linku do četvrtka, 23.11.2017. godine u 16h.

Kopirati
Drag cursor here to close