Tesla rasprodala dječju verziju Cyberquada

Kad će prvi Cybertruck i službeno izaći s proizvodne linije, još uvijek nije poznato, ali je zato svjetlo dana ugledao Cybertruck ATV i to za djecu.
Sci-Tech / Tehnologija | 05. 12. 2021. u 13:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kad je Elon Musk u studenom 2019. predstavio svoj Cybertruck, mišljenja su bila podijeljena.

Neki su bili oduševljeni njegovim dizajnom i mogućnostima, drugi su ga nazivali najružnijim automobilom u posljednje vrijeme. Bez obzira na sve kritike, tisuće su odlučile uplatiti predujam za svoj Cybertruck.

Kad će prvi Cybertruck i službeno izaći s proizvodne linije, još uvijek nije poznato, ali je zato svjetlo dana ugledao Cybertruck ATV i to za djecu.

Ovo četverokotačno vozilo, koje se može kretati po svim terenima i, barem je tako zamišljeno, stane u Cybertruckov prtljažni prostor, namijenjeno je prije svega djeci, prenosi Zimo.

"Cyberquad za djecu", kako ga oglašavaju, ne radi Tesla već Radio Flyer i namijenjen je vozačima starijima od osam godina. Može se kretati brzinom od otprilike 15 kilometara na sat, ali ga je moguće ograničiti i na manje za vozače početnike. Domet mu je otprilike 25 kilometara, ali to varira ovisno o terenu i načinu na koji se vozi, kao i težini koju nosi. Iz Tesle ističu i kako bateriji treba oko 5 sati za punu napunjenost. Za 1900 dolara, poduzetni roditelji mogli su kupiti ovu električnu igračku svojoj djeci za Božić.

No, samo oni najbrži. Naime, na Teslinoj stranici stoji da "Cyberquad za djecu" trenutno nije dostupan, te da će ponovno postati dostupan za nekoliko tjedana.

Kad bi i veliki mogli sjesti na svoj Cyberquad nije poznato jer je i izlazak Cybertrucka ponovno odgođen.

Kopirati
Drag cursor here to close