Dynamic Island

Svi iPhone 15 modeli mogli bi dobiti posebne zaslone

Dynamic Island zasloni više neće biti rezervirani samo za Pro modele. Navodno bi ga mogla dobiti cijela iPhone 15 serija mobitela.
Sci-Tech / Tehnologija | 11. 01. 2023. u 16:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dobra vijest stiže za korisnike iPhonea. Prema izvješću korejskog portala The Elec, Apple se sprema „riješiti“ notcha i na cijelu iPhone 15 seriju mobitela donijeti svoj inovativni Dynamic Island koji je do sada bio rezerviran samo za Pro modele.

Naime, Apple je navodno već poslao dobavljačima komponenti narudžbu opreme za graviranje koja se koristi za proizvodnju Dynamic Island zaslona.

Među dobavljačima navedenima u izvješću korejskog portala, nalazi se i Samsung Display, koji bi za proizvodnju mogao surađivati s tvrtkom Philoptics, javlja Bug.

Očekuje se da to neće biti jedina suradnja Samsung Displaya. Južnokorejska bi tvrtka trebala u skorijoj budućnosti sklopiti ugovore s više proizvođača, a sve kako bi se mogla nositi s Appleovom povećanom potražnjom za Dynamic Island zaslone.

Podsjetimo, Dynamic Island debitirao je na iPhone 14 Pro i Pro Max modelima prošlog rujna.

Riječ je o svojevrsnoj zamjeni za notch, koja, zahvaljujući softverskom isključivanju i uključivanju piksela, korisnicima prikazuje pozive, pojedine notifikacije, obavijesti o glazbi koja trenutno svira i slično.

Kopirati
Drag cursor here to close