Suosnivač Applea

Steve Wozniak: iPhone 8 je isti kao iPhone 7 i iPhone 6

Zanimljiv osvrt na skori početak prodaje iPhone X uređaja dao je jedan od legendarnih ''Appleovaca''
Sci-Tech / Tehnologija | 25. 10. 2017. u 11:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Steve Wozniak je definitivno jedan od onih koje s pravom možemo nazvati živućom legendom. Čovjek koji je zajedno sa pokojnim Steveom Jobsom osnovao Apple, koji je s danas jednom od najvrjednijih svjetskih kompanija prošao trnovit put i dalje je tip čija riječ ima težinu. Pogotovo kada su u pitanju Appleovi proizvodi, oko kojih se znao žestoko ''zakačiti'' s Jobsom, ali koje je isto tako znao otvoreno kritizirati ako nisu bili, barem po njegovom mišljenju, dovoljno dobri za ono što bi Apple trebao predstavljati.

Kako je do početka prodaje novog iPhone X pametnog telefona ostalo tek nešto više od tjedan dana, tako je i Steve Wozniak dao svoj odgovor na to hoće li odmah prvih dana kupiti novi flagship uređaj kompanije iz Cupertina.

''Ovo će biti prva godina u kojoj neću odmah na početku kupiti novi iPhone'', odgovorio je Steve Wozniak na pitanje novinara, uz mali dodatak. ''No, moja žena će odmah prvih dana kupiti iPhone X, tako da ću ipak imati prilike iz prve ruke uvjeriti se u to o kakvom se zapravo uređaju radi'', piše Zimo.co.

Zanimljivo je Wozniakovo razmišljanje i o posljednjim godinama u životu iPhone uređaja.

''Jako sam zadovoljan sa svojim iPhone 8 uređajem, kojega trenutačno koristim. Ali, iskreno iPhone 8 je isti kao iPhone 7, a iPhone 7 je isti kao iPhone 6, barem za mene'', iskreno je rekao Wozniak.

Također, suosnivač Applea je više nego skeptičan kada je u pitanju Face ID tehnologija koja stiže s iPhone X uređajem. Dodao je i kako je u posljednje vrijeme sve manje zainteresiran za pametne telefone i njihovu tehnologiju, jer ga sve više zanimaju električni automobili.

Kopirati
Drag cursor here to close