Japan Display

Šesta generacija Apple Watcha s micro-LED zaslonom

Ming-Chi Kuo vraća se s predviđanjem koje se tiče budućih Apple Watch Series 6 satova koji bi trebali sadržavati micro-LED zaslon, dok će Watch Series 5 generacija i dalje koristiti OLED zaslone.
Sci-Tech / Tehnologija | 21. 08. 2019. u 07:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Poznati analitičar Ming-Chi Kuo, koji sada radi za TF International je povodom skorašnjeg predstavljanja Apple Watch Series 5 sata predstavio svoja predviđanja za iduću Apple Watch Series 6 generaciju Apple Watcha koja se na tržištu očekuje iduće godine.

Bit će to prva generacija Apple Watcha s novim micro-LED zaslonom. Za Apple Watch Series 5 satove i dalje su rezervirani OLED zasloni, a oni će imati novog dobavljača, to je tvrtka Japan Display (JDI), javlja Bug.hr.

Ona će u suradnji s tvrtkom Changxin Technology raditi na implementaciji OLED zaslona s Apple Watch Series 5 senzorima na dodir.

Kuo je ponovio svoje ranije predviđanje kako će Apple Watch Series 5 satovi prijeći na potpuno keramički dizajn s time da će zadržati što je više moguće izgled prošle Series 4 generacije.

Kuo navodi kako bi Apple Watch Series 5 satovi trebali biti predstavljeni možda već idućeg mjeseca zajedno s novim iPhoneima.

Kopirati
Drag cursor here to close