Na radost korisnika

Samsungovi najskuplji mobiteli konačno bi se mogli brže puniti

Ako je za suditi prema novim 'šuškanjima', čini se da će Samsung Galaxy S24 Ultra i Galaxy S24+ koristiti 'stacked' bateriju, koja bi trebala omogućiti podršku za 65-vatno žično punjenje.
Sci-Tech / Tehnologija | 14. 07. 2023. u 18:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dok konkurenti na svojim flagship modelima nude vrtoglave brzine punjenja, Samsungovi najjači mobiteli od 2019. godine imaju podršku za 45-vatno žično punjenje.

S jedne strane postoje korisnici koji pozdravljaju tu odluku ističući da se tako čuva zdravlje baterije, a s druge strane su oni koji smatraju kako je nedopustivo nuditi 45-vatno punjenje na mobitelima od preko 1.000 eura.

U svakom slučaju, čini se kako će se i to uskoro promijeniti, javlja Bug.

Naime, prema informacijama koje je na Twitteru objavio leaker RGcloudS, nadolazeći Galaxy S24 Ultra i potencijalno Galaxy S24+, koristit će takozvanu naslaganu bateriju (stacked battery), odnosno tehnologiju kakvu imaju električna vozila, a koja omogućuje podršku za brže punjenje.

Navodi se da će Samsungovi mobiteli s tom baterijom imati podršku za 65-vatno žično punjenje, što neće biti najbrže na tržištu, ali će i dalje biti bolje nego što je sada slučaj.

Kopirati
Drag cursor here to close