Streaming platforma

Samsung Smart TV uređaji u BiH od danas nude HBO Max

Kao globalni lider na tržištu TV uređaja već 15 godina uzastopno, Samsung Smart TV uređaji nude najbogatiji izbor aplikacija dostupnih korisnicima, uključujući brojne streaming platforme.
Sci-Tech / Tehnologija | 09. 03. 2022. u 18:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / HBO Max

Samsung Smart TV uređaji od danas nude HBO Max, streaming platformu kompanije WarnerMedia.

Obitelji u Bosni i Hercegovini dolaskom nove platforme mogu uživati u bogatom izboru kultnih klasika, od Harryja Pottera i njegovih drugara do Igre prijestolja i Sopranovih, kao i premijerama 6. sezone Tračare, 3. sezone Nasljednika i filmova Dina i Matrix: Uskrsnuća.

Gledatelji će na HBO Max platformi također moći gledati nove serije kao što su Vrijeme pobjeda: uspon dinastije Lakersa, 3. sezona Euforije i Stanica jedanaest.

"Samsung neprestano teži da gledateljima svih vrsta sadržaja na našim TV uređajima osigura najbolje moguće vizualno i zvučno iskustvo. Ovo partnerstvo dodatno produbljuje našu posvećenost ponudi raznovrsnih uzbudljivih opcija zabave za cijelu obitelj", izjavio je Nathan Sheffield, direktor TV i audio sektora u kompaniji Samsung Electronics za Evropu.

Kao globalni lider na tržištu TV uređaja već 15 godina uzastopno, Samsung Smart TV uređaji nude najbogatiji izbor aplikacija dostupnih korisnicima, uključujući brojne streaming platforme.

Kako preuzeti HBO Max na podržanim Samsung Smart TV uređajima?

Za preuzimanje HBO Max aplikacije vaš podržani Samsung Smart TV mora biti povezan na internet. Nakon toga samo idite na prodavnicu aplikacija, koja se nalazi na lijevoj strani TV menija, pronađite "HBO MAX", izaberite aplikaciju i kliknite "Preuzmi".

Da biste se prijavili na HBO Max, neophodno je da se pretplatite. Postojeći pretplatnici na HBO GO mogu koristiti postojeće korisničko ime i lozinku/podatke za HBO Max. Novi korisnici mogu da se prijave preko HBOMax.com ili Samsung Checkout.

Za više informacija posjetite https://www.samsung.com/ba/.

O kompaniji Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiriše svijet i oblikuje budućnost idejama i tehnologijama koje donose transformaciju.

Kompanija redefinira svjetove televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, digitalnih uređaja, mrežnih sustava i memorije, LSI sustava , livenih i LED rješenja.

Kopirati
Drag cursor here to close