obljetnica

Radioamateri Herceg-Bosne okupljaju se na Blidinju

Susreti će se održati 11. i 12. kolovoza 2018. u Motelu Hajdučke Vrleti na Blidinju, a u sklopu druženja bit će održan i okrugli stol…
Sci-Tech / Tehnologija | 08. 08. 2018. u 12:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ove godine po dvadesetčetvrti put Zajednica radioamatera Herceg-Bosne Mostar organizira okupljanje radioamatera.

''Zanimanje koji vlada i za ovogodišnje susrete  potvrđuje činjenicu da je druženje na Blidinju već odavno postalo tradicija. Ove godine obilježavamo i 25. obljetnicu utemeljenja ZRHB (1993-2018). Želimo svim posjetiteljima susreta približiti rad naše udruge, upoznati ih o našim aktivnostima i radu, te saznati nešto novo o novitetima iz svijeta  radioamaterizma ito kroz prezentacije, pisani i video materijal'', navodi se u priopćenju udruge.

Susreti će se održati 11. i 12. kolovoza 2018. u Motelu Hajdučke  Vrleti na Blidinju, a u sklopu druženja bit će održan i okrugli stol na temu ''Radioamaterizam i digitalizacija'', upriličena tombola, sveta misa, polaganje ispita za ARO te video-projekcija o aktivnostima iz svijeta radioamaterizma.

Budući da udruga slavi 25 godina od utemeljenja, tim povodom će imati dodatne aktivnosti i dodjelu priznanja.

''Povodom 25. godine aktivnosti ZRHB radi s posebnom Specij. oznakom  E725ZRHB pa svim radioamateri koji ostvare vezu s ovim pozivnim znakom dodijelit ćemo Specijalno QSL-karticu održane veze i prigodnu Diplomu ZRHB'', navodi se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close