Sljedeća dva vikenda

Postani IT Girl - Trening virtualne realnosti u Mostaru

IT Girls u suradnji sa DIGI.BA organizira trening u Mostaru na temu virtualne realnosti.
Sci-Tech / Tehnologija | 02. 12. 2021. u 16:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

UNDP u BIH i Inicijativa IT Girls organiziraju trening virtualne realnosti u Mostaru tijekom sljedeća dva vikenda. Trening je za djevojčice uzrasta 13 do 15 godina.

IT Girls u suradnji sa DIGI.BA organizira trening u Mostaru na temu virtualne realnosti. DIGI.BA je Udruženje za digitalizaciju i informatizaciju kulturne baštine nastoji pomoći da upotrebnom digitalizacije, virtualne rekonstrukcije i multimedijalne prezentacije svaki pojedinac predstavi svoju viziju grada budućnosti.

Četverodnevni trening će se održati tijekom sljedeća dva vikenda u mjesecu prosincu– 04. i 05. prosinac i 11. i 12. prosinac 2021. godine u Interi – Tehnološkom parku (Bišće polje bb).

''Tijekom treninga svi će imati priliku naučiti osnove animacije i upotrebe virtualne tehnologije. Koristit će se VR setovi i osmisliti ćeš svoj projekt koji će prikazati kako bi Mostar trebalo izgledati u budućnosti'', poručili su iu Udrzženja.

Sve zainteresirane djevojčice trebaju popuniti prijavu na linku najkasnije do 3.prosincaa do 11:00h! Broj mjesta je ograničen, a trening je besplatan za sve učesnice.

Kopirati
Drag cursor here to close