Procurile fotke

Ovako bi trebao izgledati iPhone 15 Pro

iPhone 15 Pro imat će kućište od titana te zaobljeniji dizajn, zbog čega bi trebao biti udobniji za svakodnevno korištenje.
Sci-Tech / Tehnologija | 12. 04. 2023. u 10:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na portalu 9to5Mac osvanuo je „sirovi“ prikaz iPhone 15 Pro modela još u veljači, a sada su u suradnji sa svojim 3D dizajnerom, Ianom Zelbom, objavili nove rendere visoke kvalitete.

Kako bi oni bili što vjerodostojniji, informacije su prikupljene od proizvođača dodatne opreme za mobitele te ostalih izvora koji su upoznati s dizajnom novog Appleovog mobitela, javlja Bug.

Naime, kao što se i prije govorilo, iPhone 15 Pro imat će kućište izrađeno od titana te će biti više zaobljeniji. Na renderima se dobro vidi da će sustav kamera opet ''narasti'' i da će se na dnu naći dugo priželjkivani USB-C priključak za punjenje i prijenos podataka.

Tipka za podešavanje glasnoće neće biti ''fizička'', već će imati haptički motor koji će oponašati pritisak.

Isto tako će funkcionirati i prekidač za isključivanje zvuka, koji više neće biti klizni, što možda neće biti svima po volji.

Zaslon će se ''prelijevati'' u kućište te će imati tanji okvir, dok će njegova veličina ostati ista.

To će rezultirati time da će iPhone 15 Pro biti nešto manjih dimenzija od svojeg prethodnika, a svakako je potrebno napomenuti i da će ga korisnici moći izabrati u potpuno novoj, tamno crvenoj boji.

 

Kopirati
Drag cursor here to close