Poznata i cijena

OnePlus pametni sat dostupan za narudžbu u našoj zemlji

OnePlus sat, prvi OnePlus nosivi dodatak za svjetsko tržište, dostupan je za prednarudžbe i u maloprodajama u BIH.
Sci-Tech / Tehnologija | 27. 08. 2021. u 15:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

OnePlus sat, prvi OnePlus nosivi dodatak za svjetsko tržište, dostupan je za prednarudžbe i u maloprodajama u BIH.

OnePlus sat nudi moderan dizajn, sigurnu povezivost, pametno praćenje fitness aktivnosti i izuzetno dug vijek trajanja baterije, a dizajniran je kako bi obožavateljima OnePlusa pružio jedinstveno korisničko iskustvo. Pokazujući istiu kvalitetu izrade i materijala kao i kod OnePlus pametnih telefona, OnePlus sat ima okrugli dizajn koji oponaša izgled tradicionalnog sata, a sadrži i ručno polirano kućište od nehrđajućeg čelika, 2.5D zakrivljeno staklo i suptilan, ali blještavi okvir ekrana.

Foto: PR / OnePlus pametni sat 

OnePlus pametni sat suptilno se povezuje s vašim digitalnim životom, omogućavajući vam da pregledate i odgovarate na obavijesti, te upućujete i odgovarate na telefonske pozive. Baterija OnePlus pametnog sata traje do dva tjedna između punjenja, dok njegova tehnologija brzog punjenja od pet minuta omogućava cjelodnevno korištenje ili punjenje od samo 20 minuta, omogućava tjedno korištenje bez punjenja.

Sa 5ATM + IP68 otpornošću na vodu i prašinu i 110+ vrsta vježbanja, OnePlus pametni sat može pratiti i mjerne podatke uključujući vaš puls, pređenu udaljenost, potrošene kalorije, nadzor brzine i SWOLF efikasnost za plivače. Ugrađeni GPS precizno prati sve vaše aktivnosti, čak i kada telefon nije pored vas.

OnePlus pametni sat nudi i praćenje zasićenosti krvi kisikom u krvi, otkrivanje stresa, vježbe disanja, upozorenja na povećane otkucaje srca kao i podsjetnik za predugo mirovanje, a sve to se lako može upravljati u aplikaciji OnePlus Health.

Preporučena maloprodajna cijena ovog sata je 356 KM.

OnePlus

OnePlus je globalna kompanija za mobilnu tehnologiju koja osporava konvencionalne koncepte tehnologije. Kreiran sa sloganom “Never Settle”, OnePlus kreira izvrsno dizajnirane uređaje s vrhunskom kvalitetom izrade i hardverom visokih performansi. OnePlus uspijeva njegovati jake veze i rasti sa svojom zajednicom korisnika i obožavatelja.

Kopirati
Drag cursor here to close