Korisnički paketi

Novo ruho HOME.TV-a: Jedini na tržištu s cjelokupnim sportskim sadržajem

Sci-Tech / Tehnologija | 11. 03. 2022. u 08:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"HT ERONET je u novu godinu ušao s nizom novina – novim paketima koji uključuju brži internet, bogatijim izborom kanala i uređaja, novom IPTV platformom koju odlikuje moderno sučelje, a uz navedeno, naša HOME.TV usluga, jedina na tržištu, nudi cjelokupan sportski TV sadržaj: Premijer ligu BiH, Hrvatsku nogometnu ligu (HNL), najelitnije nogometno natjecanje u svijetu – UEFA Ligu prvaka, kao i Ligu Europe. Tu su i engleska Premier liga, talijanska Serie A, francuska Ligue 1, španjolska La Liga, utakmice najjače košarkaške lige na svijetu - NBA, teniski Grand Slam turniri, rukomet, košarka, skijanje i ostali zimski sportovi…

Podsjetimo, uz dva Arena Sport kanala unutar Osnovnog paketa, ostali kanali Arena Sporta nalaze se u dodatnom - Plus paketu, koji je dostupan za svega 5,80 KM. Inače, Plus paket nalazi se u ponudi HOME.TV-a punih deset godina, a u svibnju prošle godine obogaćen je novim kanalima.

Kako se povremeno susrećemo s upitima i komentarima u vezi s nekim – ponajprije sportskim sadržajima, želimo istaknuti kako su HT ERONET i, sukladno tomu – HOME.TV, dio tržišta, i kao takvi sudjeluju u tržišnoj utakmici. U svakome trenutku nastojimo maksimalno izaći ususret korisnicima, ali i opstati na tome istom tržištu.

Podsjetimo: korisnički paketi HT ERONET-a kreirani su tako da korisnik dobiva željeni sadržaj, uz određenu cijenu. Ona se pak formira sukladno nizu kriterija, a neki od njih su i aktualna vlasnička prava prikazivanja određenog sadržaja. Na vlasnička prava ne možemo utjecati; možemo pristati ili odbiti tražene uvjete, uvrstiti određeni sadržaj u postojeće pakete ili ne, ovisno o njegovoj isplativosti. Upravo u vremenu jake tržišne utrke u kojoj se, nažalost, ne biraju sredstva u postizanju cilja, HT ERONET je, s obzirom na objektivne okolnosti, bio prinuđen povući neke kanale iz svoje aktualne HOME.TV ponude. Unatoč tom koraku, mišljenja smo kako nismo zakinuli naše korisnike. Naprotiv. Određeni sadržaji koji se mogu naći na tim, dostupni su, u sličnoj verziji, na drugim kanalima HOME.TV ponude.

HT ERONET je, sukladno pravilima tržišne utrke i temeljnim postulatima svoga poslovanja, ponajprije usmjeren na svoje korisnike s ciljem pružanja najbolje usluge, što podjednako uključuje i cijenu i kvalitetu", priopćio je Odjel za korporativne komunikacije.

 

Kopirati
Drag cursor here to close