Apple

Novi MacBook Air tek u drugoj polovici godine

Prema izvorima iz same industrije koje navodi portal DigiTimes, Apple će proizvodnju značajnijih količina novog entry-level MacBook Aira započeti tek u drugoj polovici godine.
Sci-Tech / Tehnologija | 01. 05. 2018. u 08:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prema izvorima iz same industrije koje navodi portal DigiTimes, Apple će značajniju količinu novog entry-level MacBook Air prijenosnog računala imati na raspolaganju tek u drugoj polovici godine, iako su prijašnje informacije govorile o drugom kvartalu ove godine.

Informacija stiže od Appleovih dobavljača koji su dobili obavijest od same tvrtke iz Cupertina o navedenom početku proizvodnje u drugoj polovici godine, no bez objašnjenja odgode početka masovne proizvodnje ovog prijenosnika, piše Bug.hr.

Novi MacBook Air imat će 13-inčni retina zaslon (panel), Intelov procesor najnovije generacije i još tanje te laganije kućište. Spominje se i kompetitivna cijena od 899 ili čak 799 američkih dolara (u odnosu na cijenu od 999 američkih dolara kod dosadašnjih MacBook Air modela).

Stoga je moguće zaključiti da će novi MacBook Air samo biti kratko najavljen na Appleovoj WWDC konferenciji koja će se ove godine održati od 4. do 8. lipnja u San Joseu.

Kopirati
Drag cursor here to close