Stiže zmaj!

Najsnažniji telefon godine imat će Xiaomi?

Xiaomi neće predstaviti nove telefone na Mobile World Congressu, no prema glasinama s mreže, uređaj koji planiraju predstaviti sljedećeg mjeseca mogao biti brutalan.
Sci-Tech / Tehnologija | 26. 02. 2018. u 09:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Xiaomi je poznat kao kompanija koja proizvodi kvalitetne i cjenovno pristupačne telefone s opcijama koje su slične ili iste kao i na skupljim uređajima poznatijih kompanija te su, zahvaljujući ovoj taktici, u posljednjem prošlogodišnjem kvartalu zauzeli četvrto mjesto na globalnom tržištu.

Iako je trenutno u tijeku najveći svjetski mobilni sajam, iz Xiaomija su odlučili preskočiti ovaj događaj na kojem većinu pažnje ionako plijeni Samsung s novim modelima iz Galaxy S serije te su svoj najjači model najavili za 27. ožujka.

Na temelju do sada objavljenih opcija ovog uređaja, na Digital Trendsu pitaju se hoće li nakon 27. ožujka titula najsnažnijeg telefona na svijetu pripasti upravo Xiaomiju jer su opcije o kojima možemo čitati na internetu fantastične, javlja Zimo.co.

Xiaomi Mi Mix 2S trebao bi imati ekran dijagonale 6 inča, radit će na posljednjoj verziji Androida te će ga pokretati mobilna platforma koju očekujemo u svim najjačim Androidima ove godine – Snapdragon 845. No, dok npr. novi Samsung S9+ uz Snapdragon 845 ima 6GB RAM-a, novi Xiaomijev uređaj trebao bi imati čak 8GB RAM-a te 256GB prostora za pohranu podataka.

Ono što bi moglo govoriti u prilog informacijama kako bi ovo mogao biti najsnažniji telefon na svijetu jest i Xiaomijeva objava na Weibu – "273,741". Ove brojke većini ljudi vjerojatno ne znači ništa, no prema GSM Areni vjerojatno je riječ o rezultatima AnTuTu benchmarka Mi Mixa 2S, a o kakvim je brojkama riječ najbolje govore rezultati ovog benchmarka za Galaxy Note 8 (167,946), odnosno za iPhoneov A11 procesor (222,462).

Što se ostalih opcija tiče, spominje se i baterija kapaciteta 3400mAh te dvije stražnje kamere rezolucije 12MP (s optičkim zumom), a sve službene informacije trebali bi saznati 27. ožujka kada će Mi Mix 2S biti službeno predstavljen u Kini.

Kopirati
Drag cursor here to close