Samo za pretplatnike

Na Spotify stiže dugo očekivana promjena

Gumb koji je spajao 'običnu' i shuffle reprodukciju živcirao je mnoge korisnike, pa ga je Spotify, nakon mnogih zahtjeva, konačno odlučio odvojiti.
Sci-Tech / Tehnologija | 02. 08. 2022. u 18:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Spotify konačno odvaja svoje gumbe za reprodukciju i nasumičnu reprodukciju (shuffle), objavila je tvrtka na svom službenom blogu. Riječ je o promjeni koju korisnici nestrpljivo čekaju već dugo vremena, a koja će za početak biti dostupna samo pretplatnicima.

''Ova nova promjena omogućit će vam da odaberete način koji preferirate na vrhu popisa za reprodukciju te slušate glazbu onako kako želite. Bilo da volite radost neočekivanog sa shuffle načinom ili radije slušate glazbu po redu, Spotify vas pokriva'', napisali su iz Spotifya.

Inače, na vrhu popisa za reprodukciju te stranicama izvođača, nalazi se gumb koji kombinira „običnu“ reprodukciju i shuffle. Takav se gumb do studenog 2021. godine nalazio i na albumima, no zahvaljujući zahtjevu popularne engleske pjevačice Adele, Spotify ga je trajno uklonio.

''Ne stvaramo albume s toliko pažnje i promišljenosti u našoj listi pjesama bez razloga. Naša umjetnost priča priču i naše priče treba slušati kako smo to i namjeravali'', govorila je tada nezadovoljna Adele.

Pretplatnici će odvojene gumbe na Android i iOS aplikaciji Spotifya vidjeti u narednim tjednima, javlja Bug.

Kopirati
Drag cursor here to close