X4 i Z2

Motorola predstavila dva nova moto uređaja

Sci-Tech / Tehnologija | 09. 09. 2017. u 21:09 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Motorola je na IFA 2017. predstavio dva nova inovativna mobilna uređaja - moto x4 i moto z2 Force Edition zajedno s najnovijim Moto Mod inovacijama, novom 360 Camera Moto Mod za Europu, Bliski istok i Afriku.

Nova četvrta generacija moto x nudi zanimljivo korisničko iskustvo s pametnijim softverom, najnovijom tehnologijom fotoaparata i inovativnim dizajnom.

Najnovije izdanje, moto x4, sadrži sva najnovija Moto iskustva, zajedno s novim softverskim značajkama. Tako moto x4 dolazi s pametnom kamerom i novom značajkom Landmark Detection koje omogućava od skeniranja posjetnice do animiranja selfija pomoću značajke Face Filters.

Dvostruka 12MP i 8MP stražnja kamera i napredni softver s dvostrukom tehnologijom Autofocus Pixel stvaraju fotografije profesionalne kvalitete, a 16MP prednja kamera s prilagodljivim načinom slabog osvjetljenja i novom značajkom Panoramic Selfie pruža širu pozadinu koja selfije podiže na novu razinu.

Moto x4 pokreće baterija od 3000 mAh, a cijeli je uređaj zaštićen vodootpornim dizajnom s IP68 oznakom. Dolazi sa stražnjim 3D oblikovanim dizajnom, anodiziranim aluminijskim okvirom i Corning Gorilla staklom koje štiti prednji i stražnji dio od ogrebotina, piše Zimo.co.

Amazon Alexa je integriran u moto x4 uređaj - bez potrebe za otključavanjem kako bi započeli s korištenjem – a bežični zvučni sustav omogućuje korisnicima da istodobno povežu do četiri Bluetooth audio uređaja.

Moto Key omogućuje jednostavan pristup omiljenim web stranicama zaštićenima lozinkom putem telefona ili prijenosnika, jednostavnim dodirom prsta, a jaka enkripcija osigurava zaštićenost podataka.

Novi moto z2 Force Edition ima 5,5-inčnim Quad HD AMOLED zaslon koji zajamčeno neće napući ili se razbiti, tanak i uglačani dizajn ojačan je snagom aluminija serije 7000.

Baterija traje cijeli dan, a kada dođe vrijeme za punjenje, zahvaljujući napajanju TurboPower, u samo nekoliko minuta puni se dovoljno za dodatnih 8 sati rada. Snažna Qualcomm Snapdragon 835 mobilna platforma omogućuju korisnicima da u bilo kojem trenutku preuzimaju velike datoteke i aplikacije ili bez poteškoća slušaju glazbu i gledaju videozapise.

Dvostruke 12MP kamere zajedno rade kako bi snimile vrhunske fotografijei omogućuju korisnicima dodavanje zamagljenog efekta u pozadini ili u prvom planu, kao i namještanje prave dubine vidnog polja.

Baš kao moto z2 Play i moto z2 Force Edition donosi noćni prikaz i instant upite putem značajke Moto Voice te prednji čitač otiska prsta. Kompatibilan je s Moto Mods pa korisnici mogu odmah pretvoriti uređaj u 360° kameru, igraću konzolu, moćni stereo zvučnik, video projektor, powerhouse za bateriju i još mnogo toga.

Uz novi 360 Camera Moto Mod bilo koji moto z uređaj može se pretvoriti u 360° kameru koja snima sve. Klikom na tipku korisnici mogu zabilježiti interaktivni 360° videozapis od 4k s 3D zvukom koji će slijediti smjer u kojem gledaju, piše Zimo.co.

Napredni softver za uređivanje omogućuje korisnicima prilagodbu sadržaja kako bi odgovarali njihovim jedinstvenim potrebama, a kada budu spremni za pregled, fotografije i videozapisi mogu se jednostavno dijeliti s prijateljima i društvenim medijima izravno iz aplikacije Google Photos.

Moto x4 bit će dostupan od rujna po cijeni od €439, a moto z2 Force i Moto 360 Camera bit će dostupni od listopada za €799.

Kopirati
Drag cursor here to close