18. do 20. travnja

MoStart konferencija: IT dan kao prilika za umrežavanje

Konferencija sadrži panel o najnovijim trendovima u IT industriji, kao i brojne zone s vodećim trendovima u tehnološkom sektoru.
Sci-Tech / Tehnologija | 10. 04. 2023. u 11:54 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Developeri i IT tvrtke imaju mogućnost aktivno se uključiti i sudjelovati na MoStart konferenciji koja će trajati od 18. do 20. travnja u kampusu Sveučilišta u Mostaru. Treći dan održavanja, 20. travnja posvećen je IT stručnjacima.

Ovaj dan nudi priliku developerima i inženjerima da saznaju o najnovijim trendovima i tehnologijama u području informacijskih tehnologija, priopćili su organizatori.

Dodaju kako će sudionici imati priliku povezati se sa zajednicom programera, inženjera i entuzijasta tehnologije iz cijele regije, stvarajući trajne veze u zabavnom i prijateljskom okruženju.

Također, IT tvrtke će imati priliku predstaviti se studentima Sveučilišta u Mostaru.

Konferencija sadrži panel o najnovijim trendovima u IT industriji, kao i brojne zone s vodećim trendovima u tehnološkom sektoru.

Sudionici će moći saznati o novim tehnologijama i uslugama te uspostaviti vrijedne kontakte s predstavnicima renomiranih tvrtki.

"Među tvrtkama koje sponzoriraju događaj su Storm, Notus, Porsche, Databox, CARNET, AKD, SRCE, Ericsson, Superthread. Program uključuje panel sa inženjerima SUMIT-a, Robertom Rozićem, Robertom Sliškovićem, Vedranom Mihaljom, Tomislavom Papcem i Ivanom Ostojićem. SUMIT, poznat po proizvodnji najkompleksnijih IT rješenja korištenjem modernih tehnologija, podijelit će svoja iskustva u panel raspravi", pojašnjeno je.

Dodaje se kako ostala predavanja obuhvaćaju teme poput Demystifying OpenShift, Superthread - Unified productivity software for agile start-ups, Smart Campus, Picking your (tech) poison wisely.

"Od predavača izdvajamo Ivana Cvitkovića (Porsche), Filipa Olujića (Databox), Gorana Čuljka (Superthread), Zorana Civadelića (Ericsson Nikola Tesla)", podvukli su organizatori.

Osim obrazovnih i informativnih dijelova konferencije, u priopćenju se ističe kako sudionici mogu očekivati i zabavne aktivnosti poput PUB kviza u Reportsu i ručka koji je uključen u cijenu kotizacije.

Kopirati
Drag cursor here to close