Potpuno bežično iskustvo

iPhone iz 2021. godine bi mogao stići bez ijednog utora

iPhone iz 2021. godine bi mogao u potpunosti izbaciti sve utore, te korisnicima ponuditi potpuno bežično iskustvo.
Sci-Tech / Tehnologija | 06. 12. 2019. u 11:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nedugo nakon što su analitičari JP Morgana u svom izvještaju predvidjeli Appleovu promjenu strategije, koja podrazumijeva šestomjesečni ciklus izbacivanja novih modela, s njom se složio i Ming-Chi Kuo, poznati prorok Appleovih poslovnih poteza.

Njegova predviđanja sada sežu i korak dalje, budući da je navodno došao do informacija kako će Apple iz iPhonea za 2021. godinu napokon izbaciti sada već zastarjeli Lightning utor. U međuvremenu se špekuliralo kako bi Apple i u iPhone mogao ugraditi USB-C utor kojeg inače koristi na Mac i novim iPad uređajima, te tako vlastiti eko-sustav dovesti u red, piše Mob.hr.

Međutim, ako je vjerovati Kuoovim proročanstvima, iPhone iz 2021. godine bi mogao u potpunosti izbaciti sve utore, te korisnicima ponuditi potpuno bežično iskustvo.

To znači da bi se barem jedan od četiri iPhonea iz 2021. (vjerojatno najskuplji model) s drugim uređajima (računalo, slušalice, satovi…) trebao povezivati isključivo bežično, ali isto tako i puniti. Potonje će svakako iziskivati napredniju tehnologiju bežičnog (indukcijskog) punjenja, jer će u suprotnom brzina biti vraćena nekoliko godina unazad.

Koliko je Kuo u pravu, vrijeme će pokazati, piše Mob.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close