Korisnici razočarani

iPhone 14 Pro ima problem s kamerom?

Kada se kamera na iPhone 14 Pro modelima otvori u Instagramu, Snapchatu i TikToku, počne se nekontrolirano tresti, a sve je popraćeno 'škripavim' i pomalo zastrašujućim zvukom.
Sci-Tech / Tehnologija | 20. 09. 2022. u 11:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Korisnici koji su se već uspjeli "dočepati" iPhonea 14 Pro i Pro Max mobitela, prijavljuju neobičan problem s kamerom koji se pojavljuje u često korištenim third-party aplikacijama.

Naime, kako kažu brojni korisnici, kada se kamera otvori u aplikacijama poput Instagrama, Snapchata ili TikToka, novi iPhone proizvodi izrazito "škripavi" zvuk, a prikaz slike se - nekontrolirano trese.

"Kamera mi se nekontrolirano trese kad god otvorim Snapchat ili koristim kameru za Instagram. Međutim, ne nailazim na probleme kada koristim običnu aplikaciju kamere", napisao je jedan korisnik Reddita.

Kako taj problem zapravo izgleda, objavio je na Twitteru YouTuber Luke Miani.

Dakle, čini se da ovaj problem ne utječe na zadanu aplikacije kamere, pa se pretpostavlja da su "krivac" upravo third-party aplikacije, a ne hardver iPhonea 14 Pro i Pro Maxa.

No, budući da kamera proizvodi uistinu zastrašujuć zvuk kada je otvorena u ostalim aplikacijama, korisnici strahuju da će im se novi iPhone tako oštetiti.

Kako prenosi The Verge, Apple se još nije oglasio oko ovog problema, kao ni Instagram, Snapchat i TikTok.

Kopirati
Drag cursor here to close