Orqa FPV.One

Hrvatske FPV naočale u dvije minute ostvarile cilj na Kickstarteru

Putem Kickstartera ove se FPV naočale mogu naručiti po posebnoj cijeni od 499 dolara pa na više, ovisno o paketu dodatne opreme.
Sci-Tech / Tehnologija | 16. 06. 2019. u 21:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na crowdfunding platformi Kickstarter u subotu u 20 sati, Orqa startup iz Osijeka pokrenula je kampanju koja je imala za cilj prikupiti 33.688 američkih dolara u 30 dana. Međutim, Orqa FPV.One, najbolje naočale na svijetu za utrkivanje i freestyle vožnju dronovima, već su u 20:03 taj cilj premašile. U 20:05 prikupljeno je 200% iznosa, a u 20:21 već 300%.

U trenutku nastanka ove vijesti, sat vremena nakon pokretanja kampanje, prikupljeni iznos već prelazi 150.000 dolara i raste iz sekunde u sekundu. Kako je krenulo, ovo bi lako mogla biti najuspješnija crowdfunding kampanja u Hrvatskoj ikada.

Orqa FPV.One ovim će uspjehom postati i globalni hit u svijetu vožnje dronova, jer već sada, u samom početku kampanje, backeri dolaze iz cijeloga svijeta. Najviše ih je iz SAD-a, a slijede Francuska, Njemačka i Ujedinjeno Kraljevstvo.

Putem Kickstartera ove se FPV naočale mogu naručiti po posebnoj cijeni od 499 dolara pa na više, ovisno o paketu dodatne opreme, piše Bug.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close