Akcijske kamere

GoPro predstavio tri verzije svoje potpuno nove HERO11 Black kamere

Nove GoPro kamere imaju veći senzor, 10-bitni video u boji, novo ultraširoko 'HyperView' vidno polje, HyperSmooth 5.0 stabilizaciju videa, potpuno zaključavanje horizonta od 360 stupnjeva i enduro bateriju visokih performansi.
Sci-Tech / Tehnologija | 15. 09. 2022. u 15:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

GoPro je predstavio tri verzije svoje potpuno nove HERO11 Black kamere: HERO11 Black, HERO11 Black Creator Edition i HERO11 Black Mini.

Nove GoPro kamere imaju veći senzor, 10-bitni video u boji, novo ultraširoko 'HyperView' vidno polje, HyperSmooth 5.0 stabilizaciju videa, potpuno zaključavanje horizonta od 360 stupnjeva i enduro bateriju visokih performansi.

Sve tri HERO11 Black kamere također podižu GoPro-ovu pretplatničku uslugu na novu razinu isporukom automatskih highlight video sadržaja na vaš telefon.

Kao GoPro pretplatnik, potrebno je samo da priključite svoj HERO11 da biste ga napunili i kamera će prenijeti vaše snimke na vaš GoPro račun u oblaku gdje se automatski uređuju u vrhunski video koji se šalje na vaš telefon putem aplikacije GoPro Quik.

Svaka od tri nove kamere HERO11 Black dizajnirane su da privuku potrošače na različite načine, zadovoljavajući sve posebne potrebe upotrebe.

HERO11 Black GoPro naziva najsvestranijom kamerom na svijetu, koja je moćnija i praktičnija nego ikada prije. Uz dokazani GoPro dizajn HERO kamere, izdržljivost i performanse, HERO11 Black će biti kamera koju će više profesionalaca i entuzijasta odabrati od bilo koje druge za snimanje impresivnih snimaka zbog kojih se osjećate kao da ste tamo.

S druge strane, HERO11 Black Creator Edition predstavlja all-in-one moćno snimanje sadržaja koje olakšava snimanje vlogova, snimanje filmova i prijenos uživo uz ultra lagani dizajn koji stane na dlan.

Sadrži sve performanse HERO11 Black kamere plus dugotrajan držač baterije sa ugrađenim komandama za kontrolu kamere jednom rukom i sa više od četiri sata 4K snimanja po punjenju.

HERO11 Black Creator Edition također uključuje opcijski usmjereni mikrofon, ulaz za vanjski mikrofon, HDMI port za povezivanje sa eksternim ekranima, LED svjetlo visoke izlazne snage i dva držača za montažu dodatne opreme.

HERO11 Black Mini: Manja, lakša, jednostavnija verzija HERO11 Black koja sadrži iste performanse kao kod svog većeg brata. Manja veličina HERO11 Black Mini i jednostavan dizajn sa jednim dugmetom čine ga savršenim izborom za ljude koji žele maksimalnu jednostavnost bez žrtvovanja, čak ni najmanje, performansi ili kvaliteta.

HERO11 Black je globalno dostupan za kupovinu po cijeni od 399,98 USD za GoPro pretplatnike ili 499,99 USD u maloprodajama.

HERO11 Black Creator Edition je također globalno dostupan po cijeni od 579,98 USD za GoPro pretplatnike i 699,99 USD u maloprodajama.

HERO11 Black Mini će biti dostupan 25. listopada po cijeni od 299,98 USD za GoPro pretplatnike i 399,99 USD u maloprodajama širom svijeta.

Kopirati
Drag cursor here to close