Sigurnost na prvom mjestu

Google password manager - za lakše upravljanje svim lozinkama

Sigurnost podataka ovisi o jakim i jedinstvenim lozinkama, a Google Password Manager potrudit će se da vaši podaci ostanu sigurni.
Sci-Tech / Tehnologija | 04. 07. 2022. u 12:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Upravljanje lozinkama između Google Chromea i Androida bilo je različito i ponekada zbunjujuće iako se radi o istoj funkcionalnosti tj. istim podacima. Google to ovim ažuriranjem želi promijeniti i pojednostaviti.

U slučaju da imate više lozinki za iste web stranice ili aplikacije one će sada automatski biti grupirane. Dodatno je olakšan i pristup lozinkama od kojih vas na Androidu može dijeliti samo jedan klik jer prećac do Password Managera od sada možete postaviti na početni zaslon.

Google Password Manager za vas može kreirati jedinstvene i jake lozinke na svim platformama. Također postoji mogućnost generiranja lozinki za vaše iOS aplikacije ako odaberete Chrome za automatsko popunjavanje lozinki.

Osim toga, Chrome može automatski provjeriti vaše lozinke u trenutku kada ih unosite te vas obavijestiti ako su slabe i višestruko korištene. Tada ih možete promijeniti opcijom automatizirane promjene lozinke. Ova će upozorenja biti omogućena na platformama Android, Chrome OS, iOS, Windows, MacOS i Linux.

Ovo ažuriranje donosi i mogućnost ručnog unosa lozinki izravno u Password Manager.

 

Kopirati
Drag cursor here to close