Za bolje snalaženje

Garmin predstavio Drive 53, novu satelitsku navigaciju

Garminova nova satelitska navigacije Drive 53, daje korisnicima upozorenja za opasnosti na cesti te nudi alternativne rute kada je to potrebno.
Sci-Tech / Tehnologija | 18. 04. 2023. u 08:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Drive 53 nova je Garminova satelitska navigacija, koja dolazi s 5-inčnim zaslonom na dodir razlučivosti 800 x 480 te jednostavno dizajniranim sučeljem, koje, kako kaže proizvođač, olakšava vozačima praćenje rute.

Navigacija, inače, uključuje detaljna ažuriranja karte Europe i kada je uparena s Drive aplikacijom, koristi dinamičke podatke kako bi korisnicima dala upozorenja i ponudila alternativne rute kada je to potrebna.

Garmin, također, ističe i upozorenja za prometne nesreće, vremensku prognozu, cijene goriva te prikaz restorana i odmorišta, javlja Bug.

Tu su i još neke osnovne funkcije, poput uvida u ograničenje brzine, napomena za oštre zavoje, stvaranje takozvanih „ekoloških ruta“ koje troše manje goriva, prikaz Tripadvisor ocjena za restorane, hotele i atrakcije, kompatibilnost s Garmin kamerama za vožnju unatrag te Wi-Fi povezivost za ažuriranje karata.

Garmin Drive 53 navigacija već je dostupna za kupnju po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 169,99 eura.

Kopirati
Drag cursor here to close